.

.

OWAHO Фиби за Коса са Подходящи 20 мм, Кръгли Кабошоны Метални Щипки За Коса Празни 4 Основни Настройки Фиби за коса за самостоятелно приготвяне Аксесоари Подарък 5 бр. ?

OWAHO Фиби за Коса са Подходящи 20 мм, Кръгли Кабошоны Метални Щипки За Коса Празни 4 Основни Настройки Фиби за коса за самостоятелно приготвяне Аксесоари Подарък 5 бр. Шнола за коса (цвят: бронз)

BGN 46.20

Брой продукти
На склад

1 И може да се използва за ежедневно облекло или дарения, определени като подарък. И може да се използва за ежедневно облекло или дарения, определени като подарък. Подходящ за всички прически на момичетата и жените.Той е добър помощник за поддържане на чистотата на коса по време на измиване и нанасяне на грим върху лицето.Това е добър подарък за вашия любим, на семейството, на приятелите и колегите си.Той е добър помощник за поддържане на чистотата на коса по време на измиване и нанасяне на грим върху лицето. Подходящ за всички прически на момичетата и жените. Можете да използвате нашите щипки за коса, за да уверено да се създаде желаната прическа. Можете да използвате нашите щипки за коса, за да уверено да се създаде желаната прическа.Това е добър подарък за вашия любим, на семейството, на приятелите и колегите си.

Други функции

Най-добри сделки