.

.

Annad Английска Звукова книга, Подарък за Рожден Ден, Обучение Звукова Книга с Анимационни Модел, Преносим за деца от 3 години + за пътуване до дома за Разговорен спосо?

Annad Английска Звукова книга, Подарък за Рожден Ден, Обучение Звукова Книга с Анимационни Модел, Преносим за деца от 3 години + за пътуване до дома за Разговорен способност

BGN 9.10

Брой продукти
На склад

Многофункционалност : Съдържа характеристики, като например английски азбука, класически песни, плодови мотиви, интересни истории, лесни номера и още много други, удобни за изучаване на деца Изучаване на английски език : Аудиокниги ще помогнат на детето си да учат английски език, да се произнася по буква и вземете думи с помощта на мультяшные снимки и алфавитные модели, грижовни и надеждни.Чудесен подарък : Подходящ за деца на възраст 3+, cartoony фигура на книгата, ярък цвят, привлича вниманието на децата. : Английска звукова книгаматериал : Пластиктип на батерията : 3 батерии тип ААА (в комплекта не са включени) Приложимо възраст : от 3 години.Задълбочените познания : Помогнете на децата си да подобрят способността да слуша, решаване на проблеми и обширни знания, повишаване на гъвкавостта и развитието на визуално-моторна координация. Няколко приложими сценарии : Снабден с дръжка за лесно използване. Малки размери и тегло, лесно се съхранява и транспортира в подходящи за дома, за пътуване, детска градина, обучения и т.Многофункционалност : Съдържа характеристики, като например английски азбука, класически песни, плодови мотиви, интересни истории, лесни номера и още много други, удобни за изучаване на деца., Многофункционалност : съдържа характеристики, като например английски азбука, класически песни, плодови мотиви, интересни истории, лесни номера и още много други, удобни за изучаване на деца. Няколко приложими сценарии : Снабден с дръжка за лесно използване.Чудесен подарък : Подходящ за деца на възраст 3+, cartoony фигура на книгата, ярък цвят, привлича вниманието на децата.

Други функции

Най-добри сделки