.

.

TcJ-Чен 2 елемента от Неръждаема Стомана 12 /300 мм Гуми Удължител Състав на Вентила на Гумата Адаптери Кола Камион, Ремаркето на АВТОБУСА Ремаркето на Превозното Средс?

TcJ-Чен 2 елемента от Неръждаема Стомана 12 /300 мм Гуми Удължител Състав на Вентила на Гумата Адаптери Кола Камион, Ремаркето на АВТОБУСА Ремаркето на Превозното Средство

BGN 45.55

Брой продукти
На склад

Здрав и гъвкав : Изработен е от мед ядки и гъвкав маркуч в оплетке от неръждаема стомана с клипс от алуминиева сплав за определяне на адаптера Надеждни и трайни : Изработен е от ядки и гъвкав маркуч в оплетке от неръждаема стомана 304 с клипс от алуминиева сплав за определяне на адаптера.Подходящи за камиони, джипове, кемперов, ремаркета или други тежки превозни средства. Подходящи за камиони, джипове, кемперов, ремаркета или други тежки превозни средства.Здрав и гъвкав : Изработен е от мед ядки и гъвкав маркуч в оплетке от неръждаема стомана с клипс от алуминиева сплав за определяне на адаптера. Пълнители за клапани, гуми.Увеличаване на срока на експлоатация на оригиналния винт вентила на гумата. пълнители състав на автомобила.Силно се препоръчва професионално инсталиране. [ Забележка : ] Инструкция не е включена в комплекта.Подходящ за стандартни факт клапанных капачки. [Mailto включва : ] 2 бр. [Характеристика : ] 1.Увеличаване на срока на експлоатация на оригиналния винт вентила на гумата. Закрепете адаптера с помощта на скоба. 100% чисто нов и високо качество.Пратката включва : 2 бр. Махнете старите капак клапани.Пратката включва : 2 бр.

Други функции

Най-добри сделки