.

.

Персонализирани Притежателя Яка За кучета ТИБЕТСКИ териер, Сбогувания не са вечни, Загуба на Котки, Кучета, Коне, Знак на Яката За домашни Любимци, Със Снимка, Памет?

Персонализирани Притежателя Яка За кучета ТИБЕТСКИ териер, Сбогувания не са вечни, Загуба на Котки, Кучета, Коне, Знак на Яката За домашни Любимци, Със Снимка, Паметен Знак, За да се Домашни Любимци, Подарък За Любителите

BGN 2.00

Брой продукти
На склад

Това е чудесен подарък за всеки, който иска да му се напомня за себе си Нашата плоча, покрита с висококачествена и ярък цветен печат. ?ИДЕАЛЕН ПОДАРЪК : държач за яка, можете лесно да инсталирате на вашия десктоп или всяка равна повърхност, за да напомня на вас или вашите близки за чудото, което се появява в живота си.За да конфигурирате всичко, само трябва да направите поръчка и да се свържете с нас за вашата незабавна персонализация.За да конфигурирате всичко, само трябва да направите поръчка и да се свържете с нас за вашата незабавна персонализация. ?Да приеме загубата никога не е лесно, но за напомняне за това как ние сме късметлии, че те са били в живота ни, може да облекчи болката. ? ЛЕСНА НАСТРОЙКА : можете да конфигурирате табелата с любимата си снимка на вашия домашен любимец, името на вашия домашен любимец и дори да цитирам или размера на продукта, размер на притежателя за яката.Рисунки постоянно се нанася директно върху украшение, създаване на вечен образ, който НЕ е беля и не избледнява.? Мемориален Знак на яката с портрет на домашен любимец, Загуба на кучета, Подаръци от загубата на една котка, на Притежателя на яката за домашни любимци, Спомен рамка, Съпричастност, Подаръци, в резултат на тежка загуба.Това е чудесен подарък за всеки, който иска да му напомня за неговата ангела, или подарък в знак на съболезнования за човека, който току-що е загубил своя домашен любимец. ? ПЕРФЕКТНО КАЧЕСТВО И ДЪЛГОТРАЙНОСТ на : Отпечатан от ЕДНА СТРАНА, размерът на 6x6 см, дебелина 5 мм.

Други функции

Най-добри сделки