.

.

Заусенец от волфрамов карбид с с едно деколте, Ротари Файл L Тип за Метал, Дървообработващи инструменти за Дърворезба, Въртящи Разменяйте, джолан 6 мм, 1 бр. (Цвят: 25x14 ?

Заусенец от волфрамов карбид с с едно деколте, Ротари Файл L Тип за Метал, Дървообработващи инструменти за Дърворезба, Въртящи Разменяйте, джолан 6 мм, 1 бр. (Цвят: 25x14 мм, размер: единичен разрез)

BGN 22.66

Брой продукти
На склад

Обработка на скосных ръбове на машинни части, обърнати кръгове и окопи, корнизи за почистване, изкопни работи, на ръба на заваръчния шев, разменяйте и заварените съединения; обработка на тръбопроводи, преминаване на работното колело като цяло, издълбани в метал и неметаллическому материали (костен нефритови камък) в индустриален стилПратката включва : 1 бр.Промишлени тренировка. Въртящи се брус.Промишлени тренировки с заусенцами от волфрамов карбид, однозарезной ротационен файл тип L за метал, Дървообработващи инструменти за дърворезба, въртящи разменяйте, джолан 6 мм, 1 бр.6, удобни дръжки, използвайте едно просто, сигурно.Файл от твердосплавного сплав е незаменим усъвършенстван инструмент за ключари и molders, функцията му е да замени малък шлайфане колело с лента дръжка и непыльное замърсяване, експлоатационен живот равна на няколко стотици малки шлифовъчни кръгове с лента дръжка, ефективността на работа се издига на повече от 5 пъти по-ниска степен на абразия обработка на твърдост HRC70 всеки метал и неметаллического материал, грапавост wheelhead площ може да достигне до по Ral. Приложение : Използването на ротационен напильника от карбидного сплав изключително широко се използва при производството на прес-форми.

Други функции

Type:
C
Material:
Carbide
Shank:
6mm
Flute:
Single
Note:
Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item.:
Package Including:
1pc Rotary Burrs :

Най-добри сделки