.

.

Лека нощ ECOELER с датчик за движение, Топло Бяло led лека нощ на захранван с батерии, който може да се използва навсякъде, от здрач до зори, за кабинет, спалня, баня, корид?

Лека нощ ECOELER с датчик за движение, Топло Бяло led лека нощ на захранван с батерии, който може да се използва навсякъде, от здрач до зори, за кабинет, спалня, баня, коридор, стълбище, коридор

BGN 3.00

Брой продукти
На склад

Сензор за движение е ефективен при въглища за откриване на 120 градуса и обсег на действие 9,84 фута ✅ УДОВЛЕТВОРЕНИЕ : Благодарим за led нощни лампи ECOELER.✅ Сензор за ДВИЖЕНИЕ : В тъмна среда индикатор свети в продължение на 30 секунди при засичане на движение; ако след 20 секунди движение не ще се открие, нощна светлина автоматично ще се изключи.Led индикатор за работещ от 3 батерии тип ААА, не е безжичен и не е взето от контакта.Ние ще ви дадем отговор в рамките на 24 часа.Ако имате някакви проблеми по време на употреба, моля свържете се с нас. ✅ Без отблясъци : индикатор за зареждане на батерията излъчва мека топло бяла светлина 3000 До, който не причинява отблясъци и приятен. Комплектът включва 4 батерии тип АА. ✅ Лесна инсталация : Всеки лека нощ и индивидуално оборудван с 3-метрова подплата с желязна повърхност отпред и 3-метров лепило отзад; той е идеален за баня, кухня, детска, гараж, стълбище, коридор, мазе и всяко друго място, където ти трябва малко временно осветление. ✅ От здрач До зори : вграден чувствителен сензор от здрач до зори, нощна светлина се включва автоматично през нощта при засичане на движение.

Други функции

Най-добри сделки