.

.

Грецкая орех 12 броя Хотелски Банкетного Пръстени за салфетки в западен стил, Ромбовидная Обтегач за салфетки във формата на листа, Пръстен за салфетки Хартия (Цвят:

Грецкая орех 12 броя Хотелски Банкетного Пръстени за салфетки в западен стил, Ромбовидная Обтегач за салфетки във формата на листа, Пръстен за салфетки Хартия (Цвят: B размер: Един размер)

BGN 2.00

Брой продукти
На склад

дизайнът е уникален и элегантен и ще впечатлят всеки гост на вашето парти халки за салфетокпримечание : 1.Материал : метал Приложение : сватби, партита, тържества, абитуриентски, банкети, бижута и още много други. Перфектното бижу за сервиране на масата на семейна вечеря, парти по случай рождения ден, тематични парти, сватба и всяко друго събитие. физическа снимането, поради различния осветление стрелба и монитор може да има разлика в цвета, моля, обърнете се към самия обект. Само пръстените за салфетки, които не са включени в комплекта аксесоари за стрелба.дизайнът е уникален и элегантен и ще впечатлят всеки гост на вашето парти. Това е пръстен за салфетки, подходящи за всички видове тъкани салфетки и кърпи, както и може да се използва като пръстени за масата за хранене салфетки.Украсете поднасянето на масата и направете букети и декорации, по-ярки. Перфектното бижу за сервиране на масата на семейна вечеря, парти по случай рождения ден, тематични парти, сватба и всяко друго събитие. Идеален както за ежедневна, така и за официална декорация на масата.Украсете поднасянето на масата и направете букети и декорации, по-ярки.Украсете поднасянето на масата и направете букети и декорации, по-ярки. Това е пръстен за салфетки, подходящи за всички видове тъкани салфетки и кърпи, както и може да се използва като пръстени за масата за хранене салфетки.

Други функции

Най-добри сделки