.

.

Грецкая орех 6 бр., Пръстен за салфетки Ръчно плетени от Медна тел, Сватбена Украса, Обтегач За Салфетки, Тюркоазено Пръстен за Салфетки за ръчна работа (Цвят: B разме?

Грецкая орех 6 бр., Пръстен за салфетки Ръчно плетени от Медна тел, Сватбена Украса, Обтегач За Салфетки, Тюркоазено Пръстен за Салфетки за ръчна работа (Цвят: B размер: един размер)

BGN 31.52

Брой продукти
На склад

4Украсете поднасянето на масата и направете букети и декорации, по-ярки. физическа снимането, поради различния осветление стрелба и монитор може да има разлика в цвета, моля, обърнете се към самия обект. Идеален както за ежедневна, така и за официална декорация на масата.Украсете поднасянето на масата и направете букети и декорации, по-ярки.Кръст Бод Пакет в т. Перфектното бижу за сервиране на масата на семейна вечеря, парти по случай рождения ден, тематични парти, сватба и всяко друго събитие.дизайнът е уникален и элегантен и ще впечатлят всеки гост на вашето парти. Това е пръстен за салфетки, подходящи за всички видове тъкани салфетки и кърпи, както и може да се използва като пръстени за масата за хранене салфетки.Материал : неръждаема стальдиаметр : 4 смприложения : сватби, партита, тържества, абитуриентски, банкети, бижута и още много други. Перфектното бижу за сервиране на масата на семейна вечеря, парти по случай рождения ден, тематични парти, сватба и всяко друго събитие. Идеален както за ежедневна, така и за официална декорация на масата. Идеален както за ежедневна, така и за официална декорация на масата. Това е пръстен за салфетки, подходящи за всички видове тъкани салфетки и кърпи, както и може да се използва като пръстени за масата за хранене салфетки.

Други функции

Най-добри сделки