.

.

Мини Комплект Аэрографов с Въздушен Компресор Многоцелеви Преносим Комплект Аэрографов Пистолет-спрей с Двойно Действие Набор от Аэрографов Инструмент за Татуир

Мини Комплект Аэрографов с Въздушен Компресор Многоцелеви Преносим Комплект Аэрографов Пистолет-спрей с Двойно Действие Набор от Аэрографов Инструмент за Татуировка Дизайн на Ноктите (Бял)

BGN 39.99

Брой продукти
На склад

мобилна красотата 2), татуировки аерограф, дизайн на ноктите, рисуване на художествени стенописи на тялото, за декорация на торти, бродерия и много други. и по други причини, по които любителите на модели харесва 4.Аерограф изцяло е изработен от висококачествен меден материал. Лесен и издръжлив мини компресор.Три контролирано налягане.Набор от аэрографов с компресор има много приложения.Компресора е изработена от висококачествени прецизни компоненти, които позволяват на аэрографу работи ефективно, като същевременно осигуряват изключително пръскане и точен контрол на пръскане.Изящна изработка, лекота на работа.Комплект компресор аэрографа двойно действие, точност, определени аэрографов, инструмент за татуировка дизайн нокти Приложение : идеален за аэрографа, модел боя (кола под наем и т. Работно налягане може да се регулира Забележка : помпата отново се обръщай непрекъснато в продължение на 30 минути и след охлаждане в продължение на няколко минути, моля, продължавайте да използвате, това ще удължи живота на помпата. украса на торти.Той е идеален за airbrushing colorization модели, рисуване (автомобили, мотори и т.Високо качество на аэрографа създаден за красота, нанесете го деликатно, леко, равномерно, направете вашия грим е по-добра.6 A Предпоставка включва 1x мини-въздушна помпа 1x Тръба 1x Адаптер (САЩ) 1x аерограф 130 1x Малък фар, 1x Маслоотделитель 1x Ръководство за потребителя. спестяване на материали.когато боята не създава хроматични аберации, по-голямата броят на любителите на распыляемых бои дават предпочитание на 3. Използване и създаване на модели, нанасяне на татуировки.Този компресор е ограничен от натиска на 25 паунда на квадратен инч.

Други функции

Най-добри сделки