.

.

Чаша-Хонорар Малък Домашен Cd, Контейнер, Черен Калъф За Зъбни Протези Ортодонтический Пластмасов Контейнер Защита за Съхранение на Пътни Скоби, Режийни за Стомато?

Чаша-Хонорар Малък Домашен Cd, Контейнер, Черен Калъф За Зъбни Протези Ортодонтический Пластмасов Контейнер Защита за Съхранение на Пътни Скоби, Режийни за Стоматологични Преносими Външни части

BGN 7.53

Брой продукти
На склад

малък калъф-фиксатор С вградена система за вентилация запазва своя орален уред за сух, без мирис, Кутия за зъбни протези : Освен това, в калъф-фиксаторе orthodontic denture box може да се съхранява втулки за слушане на музика в очакване на приема при ортодонт.Дръжте си протеза или предпазител за чисти и спретнати. - Калъф за фиксаторов позволява безопасно да съхранявате прислужници, след завършване на ортодонтско лечение. - Освен това, в калъф-фиксаторе може да се съхранява ортодонтски гумени ленти или ортодонтски восъци и по време.Калъф за balancer : Плътна и стабилна закопчалка, здрав, удобен и лек.Малък калъф-фиксатор : Също така, в случай бижу-фиксаторе може да се съхранява втулки, за да се наслаждавате на музика в очакване на приема при ортодонт. - Материал : пластмаса - Можете да дадете на приятелите си или семейството си, да им покаже своята любов и грижа.Информация за стоки, Контейнер за съхранение на зъбни протези, подходящи за ежедневна употреба, осигурява повече удобства.94 инча - Изработена от качествена пластмаса, който не се напуква и не се поддава лесно.Калъф за зъбни протези Калъф за ортодонтски фиксатор е подходящ за ортодонтски фиксаторов, зъбни протези, cvr и други приспособления за устата.

Други функции

Най-добри сделки