.

.

algpty 12 бр. Шапки на Вещиците на Хелоуин, Черни |Висящи Шапки на Вещици, Декорации с Паяжини и 16 бр., Декорации с Инхалатор мишки, Аксесоари за Костюм на Вещица, Украса з?

algpty 12 бр. Шапки на Вещиците на Хелоуин, Черни |Висящи Шапки на Вещици, Декорации с Паяжини и 16 бр., Декорации с Инхалатор мишки, Аксесоари за Костюм на Вещица, Украса за Хелоуин Декорация На закрито, На Открито,

BGN 10.13

Брой продукти
На склад

Размерът на тази шапка вещица подходящ за възрастни и деца идеален комплект шапки вещица за Хелоуин, който можете да използвате за декорация на помещения или на улицата.Вътрешен диаметър шапки на вещици е 7. ✔ Че ще получите ✔ : Доставка FBA и безусловно възстановяване.【Комплект шапки вещица за Хелоуин】 12 броя шапки вещици, 230-подножието прозрачна подвесная въже, 16 парчета стенни орнаменти във формата на 3 D прилепи, 1 опаковка паяжини. 【ШИРОКО се ИЗПОЛЗВА】Това е необходим аксесоар, за да нарядиться на вещици или волшебником. 【Перфектния комплект украси за Хелоуин】 необичайни шапки на вещици може да се използва като костюм за парти в чест на Хелоуин, cosplay, и преобличане, можете да ги окачите на верандата и двора за украса.Това е водоустойчива и лесно, можете да ги обесим на открито или на закрито.Отлични водоустойчиви свойства позволяват да се мотае шапка вещица на открито по време на дъжд, без да се повреди. 【Материал ПРЕМИУМ-клас】 Изработени от плат Оксфорд и гъвкава стоманена тел, тези шапки за вещици са издръжливи и се използват повторно.Можете също така да направите тази чиста черна шапка вещица с ръцете си, както ви харесва.

Други функции

Най-добри сделки