.

.

hzcwxqh е Съвместим с калъф за iPhone 11, Симпатичен Кристално Чист Тънък 3D-Диамант с форма на Мек калъф от TPU с противоударной защита от падане за iPhone 11 6,1 инча (розов, прозра

hzcwxqh е Съвместим с калъф за iPhone 11, Симпатичен Кристално Чист Тънък 3D-Диамант с форма на Мек калъф от TPU с противоударной защита от падане за iPhone 11 6,1 инча (розов, прозрачен)

BGN 4.99

Брой продукти
На склад

Поддържа безжично зарежданеИнтелигентен дизайн, лесна за разглобяване, меки и висококачествени материали.3 : Клавиатурата е чувствителна, а позицията на дупки точно. 2 : Поддържа безжична зареждане.Поддържа безжично зареждане. Висококачествен и траен TPU, цялостна защита, ультралегкий и здрав, изпъкналата част за защита на екрана и камерата.Всички дупки точно отрязани, а нажимаемая клавиш гъвкава. Висококачествен и траен TPU, цялостна защита, ультралегкий и здрав, изпъкналата част за защита на екрана и камерата.Модерен 3 D-диамант модел, който е съвместим с i Phone 11.Модерен 3 D-диамант модел, който е съвместим с i Phone 11.Всички дупки точно отрязани, а нажимаемая клавиш гъвкава. 1 : Съвместим с i Phone 11. 5 : Липса на мъртвия ъгъл при защита на цялото тяло.Интелигентен дизайн, лесна за разглобяване, меки и висококачествени материали.4 : Интелигентен дизайн е по-индивидуални.

Други функции

Най-добри сделки