.

.

Alevtina 4K HD FPV Помещение Безпилотен летателен апарат с дистанционно управление WiFi Мини-Квадрокоптер с задържане на височина без глава режим на Един клавиш за стартира

Alevtina 4K HD FPV Помещение Безпилотен летателен апарат с дистанционно управление WiFi Мини-Квадрокоптер с задържане на височина без глава режим на Един клавиш за стартиране на скоростта (двухэлектрическая версия)

BGN 2.00

Брой продукти
На склад

Камери с висока разделителна способност, се използват за получаване на изображения и видео с висока разделителна способностРежим на зареждане : USB-кабел за зареждане. ??【Характеристики мини дрона】 нагоре / надолу, напред / назад, завой наляво / надясно, страничен полет, тристепенна скорост на полета, led светлини, без глава режим, режим на задържане височина, Wi Fi FPV, траекторный полет, камера / видео и функция, заобикаляне на препятствия при следване за БЛА за автоматично заобикаляне на препятствия.Обектив : Корекция, 90-180 градуса. ??【Издръжлив мини-Дрон】Фюзелажа на самолета е изработен от много устойчив на опън и коррозионностойкого инженеринг пластмаса, която се отличава с ниско тегло и издръжливост. 6-a-xis g-yro, които могат да бъдат по-стабилни. Подходяща възраст : 14+.6 който може да има по-стабилен полет и да бъде лесен за управление.Бързо прехвърляне : Бърза / Средно / Бавно. 1x чанта за съхранение.Размер на опаковката : 18,5x15x8 см (7,3x6x3,2 инча). Характеристики на продукта : С гъвкави дръжки, малък размер, удобен за переноске.Благодарение на широкоугольной камера за 4 K се получават широки снимки и видео с висока разделителна способност.Описание на продукта: безпилотен самолет с камера с двойна 4 K HD FPV с дистанционно управление, детски играчки, подаръци за момчета и момичета с задържане на височина, без глава режим, регулиране на скоростта на стартиране на един ключ, 100% чисто нов и високо качество.4 Ghz, приета за защита от смущения.С функцията wifi може да бъде свързан с изключение на прилагането на системата APK за правене на снимки, видео, предаване в реално време чрез снимки от камерата на телефона.С функция за режим задържане на височината осигурява стабилен полет. ??【Технология мини-дрона】 Технологията е приета за защита от смущения. 4 свързаните остриета.Размер на продукта в сгънат вид : 8x5,5x4 см (3,3x2,2x1,6 инча).Функция на режима на задържане на височината осигурява стабилен полет. Материал : Пластмаса /Метал/ Електронни компоненти.С функцията wifi може да бъде свързан с изключение на прилагането на системата APK за правене на снимки, видео, предаване в реално време чрез снимки от камерата на телефона.Време на полет (по една батарея) : 10-12 минути.Превключвател с две камери. Модел на двигателя : 716 двигател без ядро.Размер на продукта в разложенном формата на : 22x14x4 см (8,5x5,5x1,6 инча) (с предпазител).4 канала, които се издигат, снижават, напред, назад, летят наляво настрани, летят надясно, настрани и въртят на 360 °. 1 Управление на обезвреждане.

Други функции

Най-добри сделки